Ga naar hoofdinhoud
Politie

De politie op bezoek in de Anna klas!

Afgelopen woensdag was een bijzonder spannende dag voor de vrienden van de Annaklas. De politie kwam op bezoek! In Anna groen was hun koe gestolen door boeven en rarara… de politie had die toch wel gevonden zeker! Wat goed nieuws! Maar… bij Anna oranje is de klaspop Anna ook al eventjes gestolen. Ze hadden mooie tekeningen gemaakt voor de boeven maar ze namen de tekeningen mee en gaven Anna niet terug. Nu hebben ze aan de politie een foto gegeven om ze te kunnen zoeken. Hopelijk komt onze Anna snel terug naar de klas!

De politie maakte al een grote entree door met de combi op de speelplaats te rijden met de zwaailichten en siréne op. In hun stoere uniformeren en met een glimlach op hun gezicht werden ze warm verwelkomd door de kleuters en de juffen.

De agenten vertelden over hun uniform, hun riem met accessoires, over hun taken, en nog zoveel meer. Het hoogtepunt van het bezoek was natuurlijk het moment dat de vriendjes eens een kijkje mochten nemen in de combi en eens voelen aan de handboeien. Kortom het was een dag om niet snel te vergeten, vol met nieuwe indrukken.